Sparringspartner​

​​BHITS har specialiseret sig i at løse de IT udfordringer, du har i dit firma, så du kan koncentrere dig om det, dit firma skal tjene penge på.

Det betyder for os, at vi i samarbejde finder den rigtige løsning. I kommer med jeres behov og vi kommer med ideer/viden omkring brugen af IT. Ud af det vil den optimale løsning opstå, til gavn for dit firma og dine medarbejdere.


Vores mål er at yde optimal rådgivning, der tager udgangspunkt i din IT infrastruktur og den konkrete problemstilling. Vi vil udtrykke en holdning til den rigtige løsning. Det vil være en holdning, der er baseret på erfaring, dokumenterede kompetencer og en forståelse for netop din forretning.

På de områder, hvor vi ikke har den nødvendige viden, har vi dannet et netværk med andre firmaer. Det betyder, at du roligt kan overlade dine IT udfordringer til BHITS. Du skal kun tænke på at levere produkterne til dine kunder.​

Vi kan sikre dit firma:

  • Mere tid til at koncentrere sig om firmaets primære produkter
  • Sikkerheden er gjort til en integreret del af IT infrastrukturen
  • Lang bedre udnyttelse af jeres IT investeringer

Det giver yderligere følgende fordele:

  • Oppetiden for den samlede IT installation er maksimeret mest muligt

Større tilfredshed for de enkelte medarbejdere pga. mindre spildtid og frustrationer foran computeren og derved mere tid til deres primære opgaver.

Kontakt

BHITS ApS

Bjørnebakkevej 41

3300 Frederiksværk

​Sydbank Lyngby afdeling

Reg. Nr.: 6748 - 0001043916

CVR: 31250005